Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstva kod jezera

Albanci pozivaju na prosvjed protiv uhićenja u akciji 'Monstrum'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Albanci su za sutra najavili mirne prosvjede u Skopju protiv 'montiranih procesa u kojima su Albanci nevine žrtve'.

Albanski portal Portalb tu je inicijativu promovirao putem Facebooka, tražeći da 'država prekine sa slučajevima u kojima su Albanci nevine žrtve', prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Sukob molitelja i prosvjednika kod Kamenitih vrata U Zagrebu Sukob kod Kamenitih vrata: Prosvjednici zapjevali poznatu dječju pjesmu, intervenirala je i policija Kompostana na Čretu - 3 Smrdi, užasno smrdi Zbog kompostane u Maksimiru svi se guše u smradu: Građani najavili prosvjed, a gradski oci ih poveli u obilazak

Pozvali su građane Makedonije da izađu na mirne prosvjede u znak podrške radikalnim islamistima optuženim za nedavno ubojstvo pet Makedonaca kod Smiljkovskog jezera.

Prosvjed bi, prema najavi, trebalo započeti kod Jahja pašine džamije, odmah nakon molitve, a sudionici će se zaputiti prema Sudu u Skolju.

>> Za ubojstva na Smiljkovskom jezeru osumnjičeno pet osoba

Jahja pašina džamija prije nekoliko mjeseci se spominjala kao jedan od tri vjerska objekta nad kojim Islamska vjerska zajednica godinama nema kontrolu. Prosvjed nije najavljen policiji.

Podsjetimo, u akciji 'Monstrum' uhićeno je 20 osoba. Pet je optuženih za terorizam u slučaju ubojstva kod Skoplja, dvojica su u bijegu i za njima traga Interpol.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene