Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova era terorizma

Al Qaida potvrdila smrt Osame: Njegova krv neće biti potraćena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poručuju da neće skrenuti s puta oružane borbe te da je Osamina krv 'prevrijedna svakom muslimanu'

Teroristička mreža Al Kaida potvrdila je smrt svojeg vođe Osame bin Ladena u izjavi objavljenoj na džihadističkim internetskim forumima, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu čuli vijst? FBI-ju trebalo 12 sati da Bin Ladena proglasi mrtvim Slika nije dostupna Američki dužnosnici poručuju Tijelo Osame bin Ladena bačeno u more

Al Qaida je u svojem priopćenju naglasila kako njegova krv neće biti 'potraćena' i da će SAD i dalje ostati meta njihovih napada, prenosi agencija AP.

Al Qaida poručuje da neće skrenuti s puta oružane borbe te da je Bin Ladenova krv 'prevrijedna nama i svakom muslimanu da bi bila uzalud prolivena'.

>> Bin Ladenova supruga: Pet godina nismo izašli iz te sobe

>> Bivši pripadnik Navy Sealsa: Osamu je ubila elita elite

'Uz pomoć Alaha, njegova krv će ostati kletva koja će progoniti Amerikance i njihove agente, unutar i izvan njihovih zemalja. Njihova će sreća prijeći u tugu, a krv će im se pomiješati sa suzama', stoji u poruci na islamističkim internetskim forumima.

U poruci se pozivaju svi muslimani u Pakistanu da se 'dignu i operu ljagu koju su im nanijeli izdajice i lopovi te da očiste zemlju od prljavštine Amerikanaca koji šire pokvarenost'.

Podsjetimo, bin Laden ubijen je u brzoj vojnoj akciji američkih komandosa u ograđenom kompleksu u pakistanskom gradu Abbottabadu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene