Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tuga

Airbus A320: Među žrtvama i par koji se vjenčao prije četiri dana dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije četiri dana mladi par se vjenčao. Ubrzo nakon toga sjeli su na kobni let...

Mladi marokanski bračni par, vjenčan prije tri dana, nalazi se među 150 žrtava nesreće Airbusa A320 u francuskim Alpama, potvrdio je u srijedu za AFP član obitelji.

Pročitajte i ovo Mjesto pada ruskog zrakoplova - 2 Što je prevozio? VIDEO Misteriozni pad vojnog aviona: "Nisu pronašli druga tijela" Pad zrakoplova s ukrajinskim zarobljenicima Oboren zrakoplov Moskva i Kijev međusobno se optužuju za rušenje aviona: Na mjestu nesreće pronađeni ključni dokazi

"Mohamed Ettahrioui (24) i njegova supruga Asmaa Ouahoud El Allaoui (23) poginuli su" u padu Airbusa A320 u utorak, potvrdio je za AFP rođak stradalog mladića, Abdelhalim Al Boujoufi. "Vjenčali su se u subotu u Barceloni u krugu obitelji".

Marokanski diplomatski izvor potvrdio je pak za marokansku agenciju MAP da su "među žrtvama jedan Marokanac i njegova supruga".

UŽIVO Francuski istražitelji iz crne kutije uspjeli izvući podatke o padu zrakoplova. Pronađeno kućište druge crne kutije!

Mladi supružnici letjeli su Germanwingsom iz Barcelone u Duesseldorf, "gdje su planirali početi zajednički život", dodao je marokanski konzul u Barceloni Yassine Fares, a prenosi marokanski informativni portal Medias24.

Asmaa Ouahoud El Allaoui iz Nadora u Maroku "odrasla je u Španjolskoj", piše portal. Mohamed Attahraoui je bio iz Zaia, 40 km od Nadora i već je četiri godine živio u Njemačkoj, navode lokalni mediji.

150 žrtava nesreće (144 putnika i šest članova posade) državljani su petnaestak zemalja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene