Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iranska državna novinska agencija prenijela je izjavu iranskog predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada da je ponosan što je razbjesnio Zapad poričući holokaust.


IRNA je u ponedjeljak prenijela Ahmadinedžadovu izjavu da je to što su se svjetske 'profesionalne ubojice" razljutile, aludirajući očito na Izrael i neke zapadne države, izvor "ponosa za nas'. Ahmadinedžad nije potanje objašnjavao svoje stajalište. Iranski predsjednik nazvao je holokaust 'mitom' u petak u govoru u povodu dana solidarnosti s Palestincima. 'Zapadnjaci su stvorili mit o holokaustu. Lagali su', kazao je pred pristašama okupljenima na teheranskom sveučilištu koji su uzvikivali 'Smrt Izraelu!'.  (Hina)

Vezani članci Asher Shalmon i Sanja Vištica Jedan od glavnih izraelskih stratega za borbu protiv korone o masovnom cijepljenju i povratku u normalu: ''Prije godinu dana rekao bih da će pandemija završiti 2021., ali...'' Izrael cijepljenje Bilježe značajan porast novozaraženih i uvode nova ograničenja: ''Učinkovitost postojećih cjepiva slabija je od očekivane''

>> Ahmadinedžad ponovno negira da se dogodio holokaust