Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Agrokor: Neznatna šteta na objektu u Užicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska tvrtka Agrokor potvrdila je danas da su prosvjednici u Užicu dan prije napali njezinu prodavaonicu i kazali da je nanesena šteta bila neznatna.

Internet portali prenijeli su danas da je u Užicu tijekom prosvjeda nekoliko stotina mladih zbog proglašenja neovisnosti Kosova u utorak navečer bacalo kamenje i jaja na prostore banaka Societe General i UniCredit te supermarketa "Idea" u vlasništvu Agrokora.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

U sjedištu Agrokora u Zagrebu kazali su kako je riječ o "neznatnoj kolateralnoj šteti na jednom objektu", te da drugih problema u poslovanju u Srbiji, nakon proglašenja kosovske neovisnosti nisu imali.

Portali prenose da je akcijom policije u Užicu spriječena daljnja šteta a predsjednik općine Tihomir Petković osudio je sinoćnje incidente i pozvao na smirene reakcije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene