Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U krumpirima 6 tona hašiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalska policija priopćila je da je zaplijenila gotovo šest tona hašiša skrivenog u kamionu s krumpirima na putu za istočnu Europu te uhitila troje sumnjivaca.

Pravosudna policija dodaje u priopćenju da je zapljena, koja se dogodila prošlog tjedna, rezultat višemjesečne istrage na jugozapadu zemlje.

Pročitajte i ovo Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato Domagoj Mikić, novinar Nove TV rekordna zapljena Kako je pala uigrana ekipa? "Ovo postrojenje teško da možete nabaviti na internetu ili obližnjoj trgovini"

Policija je pronašla 187 paketića hašiša ukupne težine 5914 kg. Većina paketića bila je 'skrivena između vreća krumpira u kamionu koji je službeno išao u istočnoeuropsku zemlju', dodaje policija. Troje sumnjivaca, među kojima je jedan strani državljanin, pritvoreno je tijekom te operacije.

Portugalska policija je još u utorak objavila da je zaplijenila 3,5 tone hašiša u kamionu na jugu zemlje. Tada su uhićene dvije sumnjive osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene