Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Započelo okupljanje hrvatske reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju je u Zagrebu započelo okupljanje nogometnih reprezentativaca pred kvalifikacijski ogled protiv Makedonije za odlazak na Europsko prvenstvo 2008. godine, koji će se odigrati u subotu u 18.30 sati na maksimirskom stadionu.

U nedjelju navečer u zagrebački hotel "Sheraton" stigli su Josip Šimunić, Hrvoje Vejić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Jerko Leko, Danijel Pranjić, Luka Modrić, Eduardo, Ante Rukavina, Mario Mandžukić, Boris Živković, Ivica Olić, Niko Kovač i Boško Balaban, tijekom ponedjeljka bi u bazi reprezentacije u Čateškim Toplicama trebali stići Stipe Pletikosa, Vedran Runje, Mario Galinović, Dario Šimić,
Milan Rapaić i Igor Budan čiji su klubovi igrali u nedjelju, te
ozlijeđeni Mladen Petrić i Robert Kovač, dok će Darijo Srna, čiji Šahtar igra u ponedjeljak, doći kasnije privatnim zrakoplovom.
Još uvijek postoji mogućnost da se Petrić oporavi i u subotu istrči protiv Makedonije, dok će Robert Kovač sigurno propustiti subotnji ogled te je pozvan u reprezentaciju isključivo zbog davanja pozitivnog ozračja.

Pročitajte i ovo Dobra predviđanja za turističku sezonu buking u Skandinaviji Baby Lasagna napravio je još jednu sjajnu stvar: "Požurite potražiti smještaj!" Slika nije dostupna Reprezentativci stigli u Čatež

- Čuo sam se s njim i već danas je uspio normalno hodati. Kada sutra dođe vidjet ćemo točno u kakvom je stanju, ali uz dobru terapiju postoje veliki izgledi da nastupi u subotu, rekao je izbornik reprezentacije Slaven Bilić.

Izbornik Bilić najavio je kako će reprezentacija tijekom sljedećeg tjedna svakoga dana odraditi samo po jedan trening i to u poslijepodnevnim satima.

- Dovoljan je jedan trening dnevno, dok ćemo ujutro držati sastanke s igračima, što kolektivne što pojedinačne. Također, zamolio bih vas za razumijevanje što će treninzi u utorak i srijedu biti zatvoreni jer ćemo pripremati posebne varijante za utakmicu, kazao je Bilić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene