Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

1st European Universities Sailing Cup ELMAR održat će se u zadarskom akvatoriju od 12. do 16. svibnja. Kup čiji su organizatori jedriličarski klub Uskok i Elmar okupit će tristotinjak znanstvenika i studenata iz cijele Europe koji će se natjecati na jedrilicama Bavaria 42 Match tvrtke Adriatic Challenge i Elan 31.


U praćenju regate bit će primijenjena najsuvremenija tehnologija, modul s GPS uređajem i web kamerom koja će biti instalirana na svakom brodu, a kup će se u realnom vremenu moći pratiti putem grafičke aplikacije na web-u www.sailing.hr.

Vezani članci Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa Sat za planet Zemlju I hrvatski gradovi utonuli u mrak: Diljem svijeta obilježio se Sat za planet Zemlju

Moći će se vidjeti i dekadno memorijalno predstavljanje broda Hrvatska čigra sa ekspedicije Arktik - Antarktik 1994 - 1997., te u sklopu večernjeg programa u zadarskom Arsenalu modna revija najjačih nautičkih brendova nautičke odjeće i obuće.