Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Elmar regata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
1st European Universities Sailing Cup ELMAR održat će se u zadarskom akvatoriju od 12. do 16. svibnja. Kup čiji su organizatori jedriličarski klub Uskok i Elmar okupit će tristotinjak znanstvenika i studenata iz cijele Europe koji će se natjecati na jedrilicama Bavaria 42 Match tvrtke Adriatic Challenge i Elan 31.

U praćenju regate bit će primijenjena najsuvremenija tehnologija, modul s GPS uređajem i web kamerom koja će biti instalirana na svakom brodu, a kup će se u realnom vremenu moći pratiti putem grafičke aplikacije na web-u www.sailing.hr.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Moći će se vidjeti i dekadno memorijalno predstavljanje broda Hrvatska čigra sa ekspedicije Arktik - Antarktik 1994 - 1997., te u sklopu večernjeg programa u zadarskom Arsenalu modna revija najjačih nautičkih brendova nautičke odjeće i obuće. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene