Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za ulaznice Hajduk - Sampdoria red od 6 ujutro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redu za kupnju ulaznica za utakmicu Hajduk - Sampdoria u subotu ujutro čekalo se i na štakama. Bilo je i onih koji su se za čekanje odlučili i s djecom, a sve je to samo potvrda koliko veliko zanimanje vlada za utakmicu drugog pretkola Kupa UEFA.

Oko 30 tisuća ulaznica za prvi dvoboj između Hajduka i Sampdorije (četvrtak, 20.30 sati) najavljeno je da će u prodaju biti pušteno jutros u 9 sati, međutim red pred prodajnim mjestom pored glavnog ulaza u stadion počeo se stvarati već od 6 sati.

Pročitajte i ovo Policija (Foto: Dnevnik.hr) Uoči utakmice Hrvatska-Mađarska Neviđene mjere osiguranja u Splitu: Policija provodi jednu od najvećih sigurnosnih operacija Slika nije dostupna Eksplozija topovskog udara I sam je od malih nogu navijač Hajduka: Nastradali vatrogasac do daljnjeg ostaje u bolnici

Do 8.30 sati već je nekoliko stotina najbržih kupaca napravilo red koji se protegnuo do pomoćnih poljudskih igrališta (!), dakle u dužini od čak 100-tinjak metara.

S obzirom na ritam prodaje i potražnju ne bi trebalo iznenaditi ako se već danas, pet dana uoči utakmice, proda velika većina ili čak sve ulaznice za predstojeće drugo pretkolo Kupa UEFA.

- Ovo je ludilo, stadion bi bio rasprodan da je i dvostruko veći. Budemo li i dalje igrali Europu, trebat ćemo počet graditi novi stadion. A na ovome igrati domaće utakmice gdje je ionako uvijek barem 10 ili 15 tisuća gledatelja – govorio nam je jedan stariji gospodin koji se u red uključio nešto kasnije, "samo“ pola sata prije otvaranja blagajne, pa je bio otprilike 300-ti u redu.

Podsjetimo, cijene karata za zapad su 150 i 130 kuna, ovisno o mjestu, za istok su 130 i 110, sjever je 60, ulaz „U“ na jugu 80, dok će gostujući navijači za sektor „A“ morati izdvojiti protuvrijednost od 15 eura.

Nitko ni ne pita za cijenu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene