Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Cage Rage - sport ili divljaštvo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće ljudi u Velikoj Britaniji treniraju sport koji brzinom munje osvaja cijeli svijet. No, neki se i dalje pitaju je li slobodna borba i njezina najjača britanska organizacija, Cage Rage, zaista sport ili se zbog svoje brutalnosti lako može prozvati i najobičnijim divljaštvom?

Pročitajte i ovo Anto Đapić, Tomislav Tomašević - košarka za pamćenje Javio se i gradonačelnik Đapić se prisjetio košarkaških dana: ''Ja sam šiljio trice, za Tomaševića sam LeBron James'' NK Rudeš Nemojte doći Srušili snove dvadesetak dječaka samo jednim SMS-om: "Djeca su počela plakati, nije im bilo jasno što su krivo napravili"

22. rujna Cage Rageova inačica slobodne borbe stiže i na Wembley. Na najvećem engleskom stadionu održat će se 23. po redu natjecanje u Cage Rageu.

"Borba traje 3 runde po 5 minuta. Ali većina borbi ne traje toliko dugo", rekao je za NOTW jedan od sudionika. 

"Postoji mnogo načina za pobjedu u kavezu. Prvo, tu je dobri, stari nokaut, koristi se lakat ili bilo što. Sudac može zaustaviti borbu ako misli da onaj drugi dobija previše batina. Borbu možete dobiti i ako na neki način prisilite protivnika na predaju - postoje mnogi načini, ali najpopularnije je gušenje. Vjerujte mi da ne možete ni zamisliti koliko je to bolno. Brutalno ili predivno - sami odlučite", dodao je. A ako nekoga zanima više o ovom sportu, može se informirati i na 

>>
http://www.cagerage.tv/  ili 
>> http://www.rageinthecage.com/ritcframe.htm

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene