Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Beckham započeo tučnjavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beckhamania u SAD-u se nastavlja. Nakon spektakularnog dočeka slijedio je spektakularan debi okrunjem pogotkom. A jučer, nova senzacija - Beckham zna pokazati i zube.

Tek što je praktički doletio iz Londona (s prijateljske utakmice Engleska - Njemačka), David Beckham je po treći put odigrao punih 90 minuta u 6 dana, od kojih je 4 proveo s reprezentacijom Engleske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Beckham-mania' na Novom Zelandu; vatromet i prometni kaos Slika nije dostupna Video: Beckham 'uvalio' Sydneyu

U sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena 27.000 gledatelja na stadionu i velik broj onih pred malim ekranima po prvi su puta mogli vidjeti gdje je granica Davida Beckhama.

Kada ga je s leđa po bedru udario igrač Chivasa Jesse Marsch, Beckham je naprosto poludio. Potrčao je do Marscha i vičući mu se unio u lice. Pritrčao im je igrač Galaxyja Edson Buddle i odvukao Becksa, no ovaj nije prestajao vikati na Marscha. Čak i kada ga je sudac pokušao uhvatiti za ruku, Beckham se istrgnuo, ali se ipak odmaknuo od okupljene gomile. 

>> Prvijenac Beckhama za LA Galaxy

No, prepirka dvojice igrača pretvorila se u tučnjavu. Branič Chivasa Alex Zotinca glavom je udario veznjaka Galaxyja Kevina Harmsea, koji mu nije ostao dužan, pa su obojica dobili crvene kartone. Trzavice su se nastavile i u drugom poluvremenu - rezultat 5 žutih kartona. Gakaxy je inače, utakmicu izgubio sa 3:0, a iscrpljeni Beckam je na kraju drugog poluvremena već 'šepuckao' po terenu. 

"Nisam ga namjeravao staviti u igru, ali došao je i rekao mi da je OK. Kako smo u situaciji da trebamo bodove stavio sam ga u igru, a nisam trebao", rekao je nakon utakmice trener Galaxyja Frank Yallop. 

Sam Beckham nije želio davati nikakve izjave, no Jesse Marsch je izjavio kako mu se ispričao zbog grubog starta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene