Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beckhamania u SAD-u se nastavlja. Nakon spektakularnog dočeka slijedio je spektakularan debi okrunjem pogotkom. A jučer, nova senzacija - Beckham zna pokazati i zube.


Tek što je praktički doletio iz Londona (s prijateljske utakmice Engleska - Njemačka), David Beckham je po treći put odigrao punih 90 minuta u 6 dana, od kojih je 4 proveo s reprezentacijom Engleske.

Vezani članci Slika nije dostupna Ronaldo s Beckhamom u LA Galaxiju? Slika nije dostupna 'Beckham-mania' na Novom Zelandu; vatromet i prometni kaos

U sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena 27.000 gledatelja na stadionu i velik broj onih pred malim ekranima po prvi su puta mogli vidjeti gdje je granica Davida Beckhama.

Kada ga je s leđa po bedru udario igrač Chivasa Jesse Marsch, Beckham je naprosto poludio. Potrčao je do Marscha i vičući mu se unio u lice. Pritrčao im je igrač Galaxyja Edson Buddle i odvukao Becksa, no ovaj nije prestajao vikati na Marscha. Čak i kada ga je sudac pokušao uhvatiti za ruku, Beckham se istrgnuo, ali se ipak odmaknuo od okupljene gomile. 

>> Prvijenac Beckhama za LA Galaxy

No, prepirka dvojice igrača pretvorila se u tučnjavu. Branič Chivasa Alex Zotinca glavom je udario veznjaka Galaxyja Kevina Harmsea, koji mu nije ostao dužan, pa su obojica dobili crvene kartone. Trzavice su se nastavile i u drugom poluvremenu - rezultat 5 žutih kartona. Gakaxy je inače, utakmicu izgubio sa 3:0, a iscrpljeni Beckam je na kraju drugog poluvremena već 'šepuckao' po terenu. 

"Nisam ga namjeravao staviti u igru, ali došao je i rekao mi da je OK. Kako smo u situaciji da trebamo bodove stavio sam ga u igru, a nisam trebao", rekao je nakon utakmice trener Galaxyja Frank Yallop. 

Sam Beckham nije želio davati nikakve izjave, no Jesse Marsch je izjavio kako mu se ispričao zbog grubog starta.