Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagreb će na Trgu bana J. Jelačića svečano dočekati hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju koja je na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu u Australiji osvojila zlatnu medalju, izvijestio je danas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare u Gradskom poglavarstvu.


Vaterpolski prvaci svijeta stižu u 13,15 sati u Zračnu luku "Zagreb", a u isto vrijeme na glavnom zagrebačkom trgu započet će prigodni program gdje će "zlatni" vaterpolisti stići oko 14,30 sati.

Vezani članci Indira Levak Zvijezde prvi put bez novogodišnjih nastupa, kako će i gdje proslaviti novu godinu? Novogodišnji vatromet u Sydneyju održan je bez publike - 3 Odlazi omražena 2020.: Svijet, a ni Hrvatska neće je pamtiti po dobru. Sretna nam 2021.!

Bandić je naglasio kako je u Zagreb pozvao i gradonačelnike drugih gradova iz kojih dolaze naši vaterpolski prvaci - Dubrovnika, Splita, Rijeke te Velike Gorice.

U prigodnom programu svi sudionici nastupat će besplatno, a među njima bit će Oliver Dragojević i Studio 10, Prljavo kazalište, Žiga i Bandisti, klape Šibenik i Intrade, Ladarice, kvartet Gubec, Baruni, Miroslav Škoro...

Tehničke troškove za pozornicu, razglas i ostalo, od 250.000 kuna, pokrit će Grad Zagreb i sponzori.

Čestitajući još jednom zlatnoj generaciji vaterpolista, gradonačelnik Bandić je izrazio zadovoljstvo što su aktualnu reprezentaciju podržali, a sutra će i osobno pozdraviti bivši proslavljeni vaterpolisti Dubravko Šimenc, Tomislav Paškvalin, Tino Vegar, Ozren Bonačić, Vjeko Kobeščak.

Voditelji programa dočeka na Trgu bana Jelačića bit će Davor Dretar i Ivica Blažičko.