Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vaterpolisti stižu na Trg oko 14.30

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb će na Trgu bana J. Jelačića svečano dočekati hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju koja je na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu u Australiji osvojila zlatnu medalju, izvijestio je danas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare u Gradskom poglavarstvu.

Vaterpolski prvaci svijeta stižu u 13,15 sati u Zračnu luku "Zagreb", a u isto vrijeme na glavnom zagrebačkom trgu započet će prigodni program gdje će "zlatni" vaterpolisti stići oko 14,30 sati.

Pročitajte i ovo Novogodišnji prognam Nove TV - 1 više od milijun i 460 tisuća gledatelja Program Nove TV bio je prvi izbor gledatelja u novogodišnjoj noći Ilustracija doček Nove godine Strava u Njemačkoj! Hrvat (18) poginuo od eksplozije petarde: "Vjerojatno su ih nestručno napravili"

Bandić je naglasio kako je u Zagreb pozvao i gradonačelnike drugih gradova iz kojih dolaze naši vaterpolski prvaci - Dubrovnika, Splita, Rijeke te Velike Gorice.

U prigodnom programu svi sudionici nastupat će besplatno, a među njima bit će Oliver Dragojević i Studio 10, Prljavo kazalište, Žiga i Bandisti, klape Šibenik i Intrade, Ladarice, kvartet Gubec, Baruni, Miroslav Škoro...

Tehničke troškove za pozornicu, razglas i ostalo, od 250.000 kuna, pokrit će Grad Zagreb i sponzori.

Čestitajući još jednom zlatnoj generaciji vaterpolista, gradonačelnik Bandić je izrazio zadovoljstvo što su aktualnu reprezentaciju podržali, a sutra će i osobno pozdraviti bivši proslavljeni vaterpolisti Dubravko Šimenc, Tomislav Paškvalin, Tino Vegar, Ozren Bonačić, Vjeko Kobeščak.

Voditelji programa dočeka na Trgu bana Jelačića bit će Davor Dretar i Ivica Blažičko.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene