Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U-21: Azerbajdžan - Hrvatska 0:1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada nogometna reprezentacija Hrvatske (U-21) pobijedila je danas u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo odgovarajuću selekciju Azerbajdžana s 1:0.

Odlučujući pogodak postigao je, na asistenciju junaka pobjede protiv Grčke Ante Rukavine, Tomislav Bušić u 85 minuti utakmice koja je odigrana u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blok tračeva IN magazina Loš vikend za domaće celebrityje: Nesreće, krađe... Slika nije dostupna Ladić objavio popis igrača

Ovom pobjedom odabranici Dražena Ladića su s 18 bodova došli nadomak osvajanju jednog od dva prva mjesta u prvoj kvalifikacijskoj skupini koja daju mogućnost plasmana na EP u Švedskoj.

EP 2009. održava se u Švedskoj, koja je kao domaćin već izborila nastup na EP. Reprezentacije koje sudjeluju u kvalifikacijama podijeljene su u deset skupina. Nakon natjecanja po skupinama na rasporedu je doigravanje (11-15. listopada 2008.) u kojem će sudjelovati pobjednici skupina i četiri najbolje drugoplasirane momčadi. Pobjednici tih sedam susreta doigravanja plasirati će se na EP 2009.

Bila je to ujedno i zadnja ovogodišnja utakmica naše mlade
reprezentatacije koja će iduće godine odigrati još dvije utakmice i to na domaćem terenu protiv Albanije (6. rujna 2008.) i Italije (9. rujna 2008).

Na Tablici 1. skupine Hrvatska nakon 7. utakmica ima 18, Italija nakon 6 utakmica 16, a Grčka i Albanija, također nakon 6 utakmica po 10 bodova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene