Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Biti izbornik engleske reprezentacije u ovom trenutku je jako bolno. Mnogo ljudi tvrdi da ne želi taj posao', rekao je Chris Skudder, sportski voditelj Sky Newsa, u emisiji '10 do 8'.


Skudder je rekao i kako za neuspjeh engleske reprezentacije ne treba kriviti isključivo McClarena. Veliki krivac je engleska umišljenost i egoizam.

Vezani članci Slika nije dostupna Ferdinad propušta Andoru zbog ozljede leđa, za Hrvatsku spreman? Slika nije dostupna Bilić pozvao Mandžukića, Kranjčar 'out' tri mjeseca

'Engleski nogomet je u krizi. Engleski tim je trebao biti supersila, a danas to nije', rekao je Skudder koji se u emisiju javio telefonski.

Na isti način je u '10 do 8' sudjelovao i Anthony Kastrinakis, također sportski novinar, ali časopisa 'The Sun'.

On je rekao da se hrvatski igrači mogu ne samo nositi sa zahtjevima Europskog prvenstva već mogu nadmašiti i engleski nogomet.

U studiju s Mirjanom Hrgom bio je Nikola Jurčević, član stručnog stožera Slavena Bilića, koji se pritom prisjetio podcjenjivačkog odnosa od strane Engleza te pohvalio hrvatske navijače koji na Wembleyu nisu uzrokovali nikakve incidente te su srčano bodrili svoju reprezentaciju.

Čitavu emisiju '10 do 8' pogledajte u priloženom videu.