Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Times Wengeru: Luka Modrić je najtraženija 'roba' Istočne Europe, kao nekada t.A.T.u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledni britanski dnevnik The Times danas je objavio tzv. 'popis sugestije' na kojem se nalazi 5 igrača koje bi trener Arsenala Arsene Wenger svakako trebao kupiti kada se u lipnju otvori transfer-tržnica. Među njima se našao i naš reprezentativac Luka Modrić.

"On je najtraženija roba koja dolazi iz Istočne Europe još otkako su prije 5 godina t.A.T.u. izvele svoj lažni lezbijkski show. I da, prema svim računicama, on jest baš tako dobar. Radarski precizni pasovi, osjećaj za taktiku, zrelost koja je daleko iznad njegovih godina i postizanje pogodaka. Loša strana?? Da, preskup je i previše sličan Cescu Fabregasu", napisao je za Times poznati stručnjak za engleski nogomet Gabriele Marcotti, koji inače piše kolumne i za BBC Radio i Sunday Herald, te talijanske tiskovine La Stampu i Corriere dello Sport. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger tuguje za Eduardom... Slika nije dostupna Arsenal bacio oko na mladog Matuidua

Ostala četvorica koje je Marcotti predložio Wengeru su 21-godišnji Kolumbijac Christian Zapata koji trenutno igra u Udineseu, 19-godišnji Argentinac Sergio “Kun” Aguero iz Atletico Madrida, 27-godišnji Gareth Barry iz Aston Ville, te 20-godišnji Slovak Marek Hamsyk koji igra za Napoli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene