Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ugledni britanski dnevnik The Times danas je objavio tzv. 'popis sugestije' na kojem se nalazi 5 igrača koje bi trener Arsenala Arsene Wenger svakako trebao kupiti kada se u lipnju otvori transfer-tržnica. Među njima se našao i naš reprezentativac Luka Modrić.


"On je najtraženija roba koja dolazi iz Istočne Europe još otkako su prije 5 godina t.A.T.u. izvele svoj lažni lezbijkski show. I da, prema svim računicama, on jest baš tako dobar. Radarski precizni pasovi, osjećaj za taktiku, zrelost koja je daleko iznad njegovih godina i postizanje pogodaka. Loša strana?? Da, preskup je i previše sličan Cescu Fabregasu", napisao je za Times poznati stručnjak za engleski nogomet Gabriele Marcotti, koji inače piše kolumne i za BBC Radio i Sunday Herald, te talijanske tiskovine La Stampu i Corriere dello Sport. 

Vezani članci Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima! Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!'

Ostala četvorica koje je Marcotti predložio Wengeru su 21-godišnji Kolumbijac Christian Zapata koji trenutno igra u Udineseu, 19-godišnji Argentinac Sergio “Kun” Aguero iz Atletico Madrida, 27-godišnji Gareth Barry iz Aston Ville, te 20-godišnji Slovak Marek Hamsyk koji igra za Napoli.