Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tenis: Federeru Cincinnati, Henin Toronto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi tenisač svijeta Švicarac Roger Federer pobijedio je u finalu ATP turnira Masters serije u Cincinnatiju Amerikanca Jamesa Blakea rezultatom 6-1 6-4 i time osvojio svoj 50. turnir u karijeri. .

Federer je izjavio kako za sada uopće ne razmišlja o rekordu kojeg drži legendarni Jimmy Connors.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slavni uživaju U najraskošnijem gradu na svijetu paparazzi su strogo zabranjeni! Slika nije dostupna Ekshibicija najboljih tenisača današnjice Nadal i Federer zaigrali tenis na otvorenom moru ispred Dohe!

Naime, Connors je osvojio čak 109 turnira, no on je karijeru završio kad mu je bilo 40 godina.

"Nisam još došao ni do polovice i Connorsov rekord mi se čini toliko daleko da o tome uopće ne razmišljam. Uostalom, bilo je to neko drugo vrijeme, turniri su bili drugačiji. Ne kažem da je tada bilo lakše, no tada su tenisači igrali više turnira negoli što ja danas igram. Meni je najvažnije da svake sezone budem konstantan i da dobro igram na grand slam i turnirima iz Masters serije", izjavio je Federer.

A prva tenisačica svijeta Belgijanka Justine Henin porazila je jučer treću nositeljicu Srpkinju Jelenu Janković u finalu 1.3 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u Torontu rezultatom 7-6, 7-5.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene