Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Steven Gerrard autom 'pokupio' 10-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
10-godišnji dječak ozlijeđen u jučer popodne nakon što je na njega automobilom naletio engleski reprezentativac i kapetan Liverpoola Steven Gerrard.

10-godišnji Jamie Hellawell, koji je išao kući iz obližnje škole, izletio je pred Gerrardov Bentley. Očevici kažu kako je 27-godišnji kapetan Liverpoola odmah istrčao iz automobila i sjedio s dječakom do dolaska Hitne pomoći. Gerrard je tada otišao u policijsku postaju gdje je dao izjavu da je vozio sporo i da je dječak istrčao ispred njega. To su potvrdili i očevici. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I Inter želi Gerrarda Slika nije dostupna Gerrardu orden Britanskog carstva

"Ispred škole su bila parkirana dva automobila i dječak je šmugnuo između njih. Tada je na njega naletio crni automobil. Učinilo mi se da ga je udario retrovizor i pao je na pod. Steve zaista nije ništa kriv. Nije vozio brzo, a dječak je samo istrčao ispred njega", rekla je 35-godišnja svjedokinja nemilog događaja koji se dogodio u blizini Gerrardove kuće. 

Nogometašev glasnogovornik izjavio je da je Steven potresen zbog nesreće te da je u kontaktu s dječakovom obitelji. Liječnici, inače, sumnjaju na prijelom noge, no ozljede nisu opasne. 

Dječakov djed, Reg Rogan, rekao je da je Jamie bio 'jako hrabar'. 

"Steven Gerrard je kleknuo pored njega i držao ga za ruku. Vidjelo se da je jako potresen time što se dogodilo", rekao je djed. 

A Liverpoolov kapetan će se valjda oporaviti od šoka do sutrašnje utakmice s Marseilleom u Ligi prvaka.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene