Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srebro za Tanju Zorman

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa 20. svjetskog seniorskog i 5. svjetskog juniorskog prvenstva u FIELD streličarstvu, koje se od 27. kolovoza do 4. rujna 2006. održalo u švedskom Goetheborgu, hrvatski predstavnici vraćaju se s jednim srebrnim odličjem.

Medalju je u juniorskoj konkurenciji, u disciplini složenog luka, osvojila Tanja Zorman. Nakon drugog mjesta kvalifikacija s pogođenih 658 krugova (321, 337) Tanja je i u četvrtfinalu bila druga s pogođenih 168 krugova. U polufinalnom meču bila je bolja od Talijanke Anastasie Anastasio, a tek u finalu ju je sa 58:54 popijedila Šveđanka Malin Johansson.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Junior Josip Jakopović je u disciplini olimpijski luk, nakon 8.
mjesta u kvalifikacijama, pokvario plaslan i na kraju natjecanja zauzeo 10. mjesto.

Hrvatski predstavnici u golom luku nisu se uspjeli probiti u 1/8 finala eliminacija. U konačnom poretku Zdenko Videc ostao je 23., Draško Mihinjač 31., dok je Mladen Čiča 32. 

U Goetheborg su predstavnici Hrvatskog streličarskog saveza na čelu s izvršnim direktorom Alojzijem Mauserom i predstavnikom grada Bjelovara Alenom Kiđemetom održali prezentaciju 17. Europskog prvenstva u FIELD streličarstvu koje će se 2007. godine održati u gradu Bjelovaru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene