Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Spektakl na Gripama: Veterani Splita VS Real Madrid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30. lipnja na splitskim Gripama održat će se košarkaška utakmica veterana Splita i Real Madrida. Real Madrid je potvrdio dolazak 38 svojih košarkaških legendi, a za Split bi trebali nastupiti Kukoč, Vranković, Tabak, Perasović i mnogi drugi.

Jedan od inicijatora i organizatora te ideje, Rato Tvrdić, rekao je: "30. lipnja nam dolazi klub kojega ne treba predstvljati i koji ima najveću tradiciju, Real Madrid i to veterani. Svi oni žele doći u Split i družiti se s našim veteranima. A to pada na 30. lipnja, što je 35 godina polufinalnih borbi Real Madrida i Jugoplastike, kad smo mi otišli u finale. Odaziv ljudi je izvan svih očekivanja. Nemamo niti jednu naznaku da netko neće doći. Bit će i naši vrhunski treneri."

Pročitajte i ovo Helikopter se srušio na obilaznicu u Madridu Tri osobe ozlijeđene VIDEO Nevjerojatna nesreća kod Madrida: Helikopter pao na obilaznicu, pilot sam išetao iz olupine Slika nije dostupna Real je neće više Shakirine pjesme zabranjene u Madridu!

Sastav veterana iz Splita bi trebao biti: Kukoč, Tabak, Pavičević, Sobin, Perasović, Sretenović, Naumoski, Ivanović, Sobin, Dukan, Joke Vranković i Damir Tvrdić. Na klupi treneri Božo Maljković, Pero Skansi i Željko Pavličević.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene