Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo: Radije Eto'o nego Ronaldihno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronaldo upravu Milana pokušava nagovoriti da umjesto Ronaldinho radije angažiraju Samuela Eto'a, jer bi se on, prema Brazilčevim riječima, puno bolje uklopio u Rossonere.

Milanov predsjednik Silvio Berlusconi radije bi na San Siru želio vidjeti Ronaldinha, no Ronaldo je navodno treneru Carlu Ancelottiju rekao da bi s Kameruncem mogao 'razviti' bolje partnerstvo u napadu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ili Eto'o ili Ronaldinho Slika nije dostupna Milan: Za Ronaldinha 105 milijuna eura

No, njegov suigrač, Clarence Seedorf razmišlja drugačije. 

"Ronaldinho je dobrodošao. Mogao bi doći, već ga se i ranije povezivalo s MIlanom, no moramo pričekati i vidjeti", rekao je 31-godišnji Nizozemac. 

No, nisu samo Eto'o i Ronaldinho na 'radaru' milanskog kluba. 
Milanov skaut Leonardo priznao je da se na klupskoj 'listi želja' nalaze i Brazilci Ze Roberto i Alexandre Pato. 

"Tražimo korisne igrače koji će se uklopiti u formaciju 4-3-1-2. A u taj se profil njih dvojica definitivno uklapaju", rekao je Leonardo. 

32-godišnji branič Jose Roberto da Silva Junior ili jednostavno Ze Roberto, trenutno igra za brazilski Santos, a 17-godišnjak Alexander Pato (koji je trenutno u brazilskom Internacionalu) jedan je od najtraženijih mladih napadača na svijetu. 

"Moram naglasiti da to ništa nije konačno, pogotovo što se tiče Patoa jer smatram da se ipak još mora razvijeti da bi postao dovoljno zreo za igranje u Europi", dodao je Leonardo. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene