Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šesti tenisač svijeta Amerikanac Andy Roddick predvodit će američku reprezentaciju u finalu Davis kupa protiv Rusije 30. studenoga u Portlandu, objavio je međunarodni teniski savez.


Kao što se i očekivalo, Roddicku će se priključiti 13. tenisač svijeta James Blake te stručnjaci za igru parova Bob i Mike Bryan. 

Vezani članci Podrška Vatrenima (Foto: MORH) Poruka hrvatskih vojnika nogometnoj reprezentaciji uoči važne utakmice: "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!" Mia Kovačić (Foto: Sandro Sklepić) Kako navijaju poznate Hrvatice: Naša repka zaslužuje najbolju moguću energiju koju ćemo im mi slati

Amerikanci, koji se nadaju prvom naslovu u Davis kupu u posljednjih 12 godina, nade polažu u domaći teren i u prednost igre na tvrdoj podlozi u dvorani Memorial Coliseum.

"Volimo igrati na tvrdoj podlozi", rekao je Blake said. "Tamos amo ostvarili neke od boljih rezultata".

Ruska reprezentacija koja je pobijedila Argentinu u prošlogodišnjem finalu u Moskvi, službeno je objavila svoj sastav prošli tjedan. 

Za rusku će reprezentaciju igrati 4. tenisač svijeta Nikolaj Davidenko, Mihail Južnji (19), Igor Andrejev (33) i Dmitrij Tursunov (34).