Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roddick predvodi američku reprezentaciju protiv Rusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesti tenisač svijeta Amerikanac Andy Roddick predvodit će američku reprezentaciju u finalu Davis kupa protiv Rusije 30. studenoga u Portlandu, objavio je međunarodni teniski savez.

Kao što se i očekivalo, Roddicku će se priključiti 13. tenisač svijeta James Blake te stručnjaci za igru parova Bob i Mike Bryan. 

Pročitajte i ovo Slavlje Vatrenih BRAVO, VATRENI! Stižu čestitke državnoga vrha i domaćih političara: Vatrenima poruku poslao i legendarni šahist Slika nije dostupna VELIKA POBJEDA Bivša predsjednica na koljenima proslavila pobjedu nad Rusijom: "Hvala vam, Vatreni!"

Amerikanci, koji se nadaju prvom naslovu u Davis kupu u posljednjih 12 godina, nade polažu u domaći teren i u prednost igre na tvrdoj podlozi u dvorani Memorial Coliseum.

"Volimo igrati na tvrdoj podlozi", rekao je Blake said. "Tamos amo ostvarili neke od boljih rezultata".

Ruska reprezentacija koja je pobijedila Argentinu u prošlogodišnjem finalu u Moskvi, službeno je objavila svoj sastav prošli tjedan. 

Za rusku će reprezentaciju igrati 4. tenisač svijeta Nikolaj Davidenko, Mihail Južnji (19), Igor Andrejev (33) i Dmitrij Tursunov (34).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene