Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda španjolski mediji već danima najavljuju kako je Frank Rijkaard na rubu otkaza, čelnici katalonskog nogometnog velikana podržali su nizozemskog stručnjaka.


- Nema govora o Rijkaardovom otkazu. Nemamo u pričuvi nikakav plan B, jer je Rijkaardova pozicija neupitna, kazao je sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain. Demantirao je i navode medija kako je Rijkaard dobio posljednje upozorenje i još jednu priliku.

Vezani članci Slika nije dostupna Barcelona: Guardiola umjesto Rijkaarda? Slika nije dostupna Laporta: U Barceloni nema mjesta za Mourinha

- Nema govora o nekakvim ultimatumima. Uprava kluba čvrsto stoji iza trenera, dodao je Begiristain, te demantirao i vijest kako Barca želi prodati Brazilca Ronaldinha.

- Uopće o tome ne želim govoriti. Ronaldinho je naš igrač i na njega računamo i u idućim sezonama, kazao je Begiristain.

Barcelona nakon 12 kola zauzima treće mjesto u španjolskom prvenstvu sa 24 boda, četiri manje od lidera Real Madrida, te tri boda manje od Villarreala na drugom mjestu.