Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Rijkaard ostaje na klupi Barcelone'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda španjolski mediji već danima najavljuju kako je Frank Rijkaard na rubu otkaza, čelnici katalonskog nogometnog velikana podržali su nizozemskog stručnjaka.

- Nema govora o Rijkaardovom otkazu. Nemamo u pričuvi nikakav plan B, jer je Rijkaardova pozicija neupitna, kazao je sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain. Demantirao je i navode medija kako je Rijkaard dobio posljednje upozorenje i još jednu priliku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Barcelona: Guardiola umjesto Rijkaarda? Slika nije dostupna Laporta: U Barceloni nema mjesta za Mourinha

- Nema govora o nekakvim ultimatumima. Uprava kluba čvrsto stoji iza trenera, dodao je Begiristain, te demantirao i vijest kako Barca želi prodati Brazilca Ronaldinha.

- Uopće o tome ne želim govoriti. Ronaldinho je naš igrač i na njega računamo i u idućim sezonama, kazao je Begiristain.

Barcelona nakon 12 kola zauzima treće mjesto u španjolskom prvenstvu sa 24 boda, četiri manje od lidera Real Madrida, te tri boda manje od Villarreala na drugom mjestu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene