Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posvađali se Rooney i McClaren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik Engleske Steve McClaren i Wayne Rooney navodno su se 'pošteno dograbili' u svlačionici nakon kvalifikacijske utakmice protiv Izraela na kojoj Engleska nije uspjela postići pogodak.

Mediji prenose kako je McClaren napao Rooneya da nije postigao pogodak za reprezentaciju još od Eura 2004. u Portugalu (i to je zabio upravo nama). 

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

Rooney je navodno toliko poludio da je u zid bacio svoje kopačke i ruksak s opremom uz viku da nije on jedini koji je u reprezentaciji odgovoran za davanje golova. Sukob je navodno bio toliko glasan da se sve vrlo jasno moglo čuti i u izraelskoj svlačionici. Ronney je na kraju ljutito otišao, a njegovi suigrači bili su zaista brzo reagirali:

"Ne možete uperiti prst samo u napadače. Na meni, Franku Lampardu, Aaronu Lennonu i ostalima je da im pomognemo zabiti pogodak", rekao je Steven Gerrard. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene