Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odigrane četiri utakmice nogometne Lige prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odigrane su četiri utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka.

OLYMPIAKOS - CHELSEA 0:0

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Namještanje utakmica Neočekivano: Šapina pušten uz jamčevinu

U Pireju, na stadionu Karaiskakis pred 35.000 gledatelja Olympiakos i Chelsea susret su završili bez pogodaka.

Bila je to utakmica s vrlo malo pravih prilika, a najbolju je zapucao krilni igrač grčkog prvaka Luciano Galletti. Londonski sastav je započeo utakmicu bez Johna Terrya i Franka Lamparda i premda je imao veći posjed lopte nije ozbiljnije ugrozio vrata Olympiakosa.

SCHALKE - PORTO 1:0

Schalke je pak u Gelsenkirchenu pred 53.000 gledatelja na AufSchalke Areni pobijedio Porto sa 1:0.

Strijelac jedinog pogotka bio je Kevina Kuranya u četvrtoj minuti. Schalke, koji je po prvi put izborio plasman u drugi krug Lige prvaka, u nastavku utakmice je imao još nekoliko sjajnih prilika, jednu i naš Ivan Rakitić, no promjene rezultata nije bilo. Hrvatski reprezentativac igrao je do 76. minute kada je umjesto njega u igru ušao Grossmuller.

ROMA - REAL MADRID 2:1

U Rimu je Roma je na stadionu Olimpicu pobijedila Real Madrid sa 2:1.Gosti su poveli već u osmoj minuti pogotkom Raula, međutim Roma je uspjela okrenuti rezultat. 

Izjednačio je Pizarro u 24. minuti, a pobjednički pogodak za Romu postigao je Mancini u 58. minuti.

LIVERPOOL - INTER 2:0

Liverpool je na stadionu Anfield pobijedio talijanskog prvaka Inter 2:0 (0:0). Domaćin je od 30. minute igrao s igračem više nakon što je isključen Marco Materazzi, no "Redsi" su pogotke postigli tek u posljednjih pet minuta utakmice. Prvi pogodak postigao je Dirk Kuyt u 85. minuti, a na 2:0 je povećao Steven Gerrard u 90. minuti


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene