Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova pobjeda Blanke Vlašić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blanka Vlašić ne staje! Pobjednička serija iz 2007. nastavlja se u 2008. jednakim tempom. Nakon pobjeda u Goetheborbu i Arnstadtu, konkurencija nije imala što tražiti ni u Banskoj Bystrici. Sa sjajna 204 centimetra, bila je to nova pobjeda i rekord sezone Blanke Vlašić.

Nakon što je propustila početnih 180 centimetara, Blanka je 185, 190, 194 i 197 centimetara preskočila iz prvog pokušaja. Jedina koja je uz nju preskočila 197 cm bila je Ruskinja Jekaterina Savčenko, no ona je zapela na dva metra, pa je Blanka ostala sam na zaletištu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blanka Vlašić slavila u Splitu sa 201i osvojila - 1000 kuna Slika nije dostupna Unatoč bolovima u kuku, Blanka Vlašić pobijedila u Splitu

Visinu od dva metra je svladala iz drugog pokušaja, baš kao i 204, no za visinu od 206 centimetara nije bilo dovoljno koncentracije ni snage. Treće mjesto iz Blanke i Savčenko zauzela je Kazahstanka Marina Aitova sa 194 cm.

Najboljoj hrvatskoj atletičarki bio je to treći nastup u Banskoj
Bystrici. Godine 2006. postavila svoj i hrvatski dvoranski rekord sa preskočenih 205 cm, što je i aktualni rekord mitinga, dok je prošle godine sa 197 cm zauzela četvrto mjesto.

Blanka Vlašić je u Bansku Bystricu došla sa dvije pobjede iz isto toliko nastupa. Proteklog vikenda slavila je u Arnstadtu sa
preskočenih 203 cm, a prije toga je pobijedila u Goeteborgu (201 cm).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene