Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Skoro 300 koševa u Madison Square Gardenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na programu NBA lige bilo je 11 susreta, a večer je obilježio dvoboj u Madison Square Gardenu između New York Knicksa i Detroit Pistonsa u kojem postignuto skoro 300 koševa. Knicksi su nakon 3 sata i 40 minuta igre i tri produžetka slavili 151:145.

Bila je to treća utakmica u posljednjih 10 dana koju su Knicksi dobili u produžecima. "Bila je to luda utakmica. Strahovao sam da ćemo igrati do jutra," kazao je prvi strijelac domaćina Stephon Marbury (41 koš, osam asistencija i pet skokova). Eddy Curry dodao je 33, Jamal Crawford 29, a Channing Frye 26 koševa. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Boston poveo u finalu Istoka Slika nije dostupna NBA: LeBron James uništio Pistonse

Prije Pistonsa u New Yorku su u produžecima pali Utah, 97:96, bilo je to 18. prosinca, te Charlotte, koja je dva dana kasnije izgubila 111:109, i to nakon dva produžetka. 

Ovoga puta pobjednik je dobiven nakon tri produžetka. Gostima nije pomogao niti sjajni Richard Hamilton (51 koš), a još petorica igrača su ubacila više od deset koševa.

Memphis je crnu seriju nastavio i protiv Milwaukee. Bucksi su u FedExForumu slavili 112:96 nanijevši Memphisu peti uzastopni poraz, te čak 14. u posljednjih 16 utakmica. Bila je to ujedno šesta uzastopna pobjeda Milwakueea. 

Gosti su pobjedu izgradili u prve tri četvrtine nakon kojih su vodili 83:65, a u posljednjoj dionici su sačuvali prednost. Andrew Bogut i Michael Redd postigli su po 20 koševa za pobjedničku momčad, dok je hrvatski reprezentativac Damir Markota za nešto manje od tri minute postigao četiri koša, šut 2-3 uz jedan napadački skok. 

Španjolac Pau Gasol bio je daleko najbolji kod
Grizzliesa sa 29 koševa i sedam skokova, dok je Mike Miller utakmicu završio sa 18 poena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene