Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

NBA: Rekordni učinak sezone Giričeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Phoenix Sunsi su zabilježili domaću pobjedu protiv Memphis Grizzliesa (132:111), a jedini hrvatski košarkaš u NBA ligi Gordan Giriček igrao je 31 minutu i postigao 18 koševa, (šut 9:14), 3 skoka i 2 asista.

Giriček je sinoć došao do rekordnih 18 ubačaja ove sezone, u kojoj je još 10. studenoga, dok je bio igrač Utaha, ubacio 16 poena također Memphisu, inače svojem prvom NBA klubu za kojeg je igrao u sezoni 2002/2003.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Giriček ubacio sedam koševa Slika nije dostupna NBA: 12 koševa Girčeka u pobjedi Utaha

Sunsi su lako došli do pobjede protiv Memphisa, kojeg redovito dobijaju u zadnje tri sezone, a sinoć se pobjednik znao već nakon poluvremena i +31 domaćina (72:41). Amare Stoudemire (29, 13 skokova) je dao najviše koševa, Raja Bell je dodao 20, a Brazilac speedster Leandro Barbosa postigao je isti broj koševa kao i Giriček.

Sjani Kobe Bryant donio je LA Lakersima pobjedu protiv Toronto Raptorsa (117:108), a superzvijezda NBA lige zaustavio se na 34 koša, od čega je 12 dao u zadnjoj četvrtini u kojoj su Lakersi konačno slomili otpor Kanađana.

Lakersima je to 13. pobjeda u zadnjih 16 utakmica, a sa omjerom od 45 pobjeda i 19 poraza vode na Zapadu.

Chicago Bullsi su svladali Utah Jazz (108:96) zahvaljujući učinku sezone Drewa Goodena (24) i pričuvi Benu Gordonu (19). Bullsi su uspjeli prekinuti niz od pet pobjeda Utaha, koji unatoč porazu vodi u diviziji Sjeverozapad sa omjerom 42:23.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene