Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Bobcatsi prekinuli Bostonov pobjednički niz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charlotte Bobcats uspjeli su jučer nanijeti Boston Celticsima četvrti poraz ove sezone svladavši ih 95:83 te prekinuvši tako njihov niz od 9 uzastopnih pobjeda.

James Richardson je zabio 34 koša te imao devet skokova pridonijevši tako pobjedi Bobcatsa, tek drugoj u gostima u nizu od 11 utakmica ove sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Boston je izgubio tek drugi put na domaćem terenu tako da mu je sada ukupni omjer pobjeda i poraza 29-4.

Celticsi su u poluvremenu imali 45-41 a Bobcatsi su ih nastavili frustrirati ne dopuštajući ima da ostvare razliku veću od 7 pogodaka.

Jedini poraz Bostona na domaćem terenu ove sezone bio je od Detroit Pistonsa 19. prosinca.

Kevin Garnett je zabio 24 koša i imao osam skokova za Boston koji je bio bez ozlijeđenog Ray Allena.

Iako je Steve Nash bio bolestan pa nije mogao igrati a Grant Hill još uvijek u bolnici ipak su Phoenix Sunsi uspjeli nadoknaditi razliku od 16 koševa i pobijediti gostujuće Indiana Pacerse.

Raja Bell je zabio dvije trice u posljednje 2,5 minute produžetka što je Sunsima donijelo pobjedu 129:122 nad Pacersima, kojima je to sedmi uzastopni poraz u gostima i osmi od devet utakmica.

Bell je zabio 27 koševa što mu je najbolji učinak ove sezone, a Leandro Barbosa 25 od ukupno 27 pogodaka u drugom poluvremenu, i 16 u trećoj četvrtini.

Phoenix je igrao 22 minute i 18 sekundi bez Nasha, koji je napustio utakmicu zbog želučane viroze.

Amare Stoudemire je zabio 25 koševa te je zabio pet od šest slobodnih bacanja u zadnjih 1:18 minuta produžetaka.

Danny Granger i Shawne Williams su zabili po 22 pogotka svaki za Indianu. Jamaal Tinsley je pridodao 19 koševa, ali je u zadnjoj četvrtini i produžetku imao 4 pogotka od 18 pokušaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene