Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nadalu ugrožena karijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi tenisač svijeta 21-godišnji Španjolac Rafael Nadal ima ozbiljnih problema sa stopalom što bi moglo utjecati na njegovu karijeru, izjavio je njegov stric i trener Toni Nadal.

'Rafael ima problema sa stopalom već dvije godine. Morao je naučiti živjeti sa stalnim bolovima i to mu je do sada uspjevalo',' kazao je Toni Nadal. 

Pročitajte i ovo Boeing (Foto: AFP) nanizali se incidenti Američki regulator otkrio probleme u Boeingovoj kontroli kvalitete zrakoplova Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Na pitanje koliko je ozljeda ozbiljna španjolski trener je
odbio direktan odgovor. 'Radije na to ne bi odgovorio. Ozljeda je svakako ozbiljna, no ne znam hoće li mu ona ugroziti karijeru. Bolji odgovor mogu vam ponuditi liječnici', dodao je Toni Nadal.

Igra španjolskog tenisača uglavnom se zasnivala na sjajnoj tjelesnoj pripremljenosti i beskonačnom trčanju, međutim zbog problema sa stopalom drugi tenisač svijeta ove je sezone mijenjao taktiku.

'Pokušao je igrati što kraće poene, a time i mečeve. U tome smo uspjeli, no kako će biti iduće sezone vidjet ćemo', zaključio je Toni Nadal.

Nadal je u karijeri slavio na 23 turnira, a samo je ove godine osvojio šest turnira. Pobijedio je na Roland Garrosu, ATP Mastersima u Indian Wellsu, Monte Carlu i Rimu, te u Barceloni i Stuttgartu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene