Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho u Barcelonu ili s Drogbom u Milan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski AS prenosi kako se predsjednik Barcelone Joan Laporta prošli četvrtak sastao s Jorgeom Mendesom, agentom Josea Mourinha i ispitao kakvi su portugalčevi planovi. S druge strane engleski mediji napadača Chelsea Didiera Drogbu sve više povezuju s Milanom, te spekuliraju kako bi se reprezentativcu Obale Bjelokosti na San Siru trebao pridružiti i Mourinho.

Mendes i Laporta sastali su se kako bi raspravili situaciju nekoliko Barcinih igrača kojima je Mendes agent, uključujući i Deca, pa su se navodno onako usput dotakli i 'dostupnosti' Josea Mourinha. Sam je Portugalac pak prijateljima povjerio kako mu prioritet nije Barcelona, ali i da mu je dosta besposlenosti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho u Bayern? Slika nije dostupna Inter i Milan u borbi za Mourinha

U međuvremenu, otočki tisak piše kako bi Mourinhov miljenik iz Chelsea Didier Drogba navodno trebao preći u Milan za 40 milijuna funti (oko 54 milijuna eura), te da su njih dvojica u stalnom kontaktu od Portugalčeva odlaska sa Stamford Bridgea. 29-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti navodno je prijateljima rekao da ima veliku želju ponovno surađivati s Mourinhom, te da će svakako otići iz Chelsea. U Milanu su već duže vrijeme nezadovoljni s radom Carla Ancelottija i navodno su Mourinhu već obećali posao, ali i Drogbu. 

"Drogba je rekao svojim suigračima iz Chelsea da će se pridružiti Mourinhu u Milanu čim ovaj dobije posao. Zato se Avram Grant toliko i trudi već sad dovesti nekoliko novih napadača jer bi tako imali nekoliko mjeseci za prilagodbu prije Drogbina odlaska", rekao je izvor blizak napadaču. 

A za jednog od najekscentričnijih trenera zainteresiran je i minhenski Bayern. Mourinho o tome mudro šuti, no oglasio se njegov glasnogovornik koji zapravo nije rekao ni da ni ne.
 
"Uvijek je zadovoljstvo kada jedan od najvećih klubova u svijetu nogometa spomene tvoje ime. Bayern Muenchen: Zašto ne?", izjavio je za njemački tjednik Die Welt Mourinhov glasnogovornik Eliado Parames. 

Ipak, jedno je sigurno ili barem gotovo sigurno. Mourinhova 'izlaznica' iz Chelsea sadržava klauzulu da niti jedna momčad iz Premiershipa ne smije biti 'njegova iduća stanica'. No, ništa nije nemoguće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene