Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mjelde: Imali smo sreće protiv Dinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnje pobjede nad zagrebačkim Dinamom, norveški Brann ima dobre šanse za napredovanje u šesnaestinu finala Kupa Uefe, jer bi im i četiri do sada osvojena boda mogla biti dostatna da u veljači iduće godine nastave natjecanje u Kupu Uefe, piše današnji najtiražniji noreveški dnevni list "Aftenposten".

U izvješću s utakmice stoji da su Dinamovi igrači na početku utakmicu apsolutno dominirali terenom. "Gosti su bili puno brži, tehnički nadmoćni i vršili veliki pritisak na Brannove igrače. Brannovi su igrači djelovali kao da se odmaraju od nogometa, te kao da samo promatraju igru elegantnog Luke Modrića i ubojitog Maria Mandžukića", piše norveški list.

"Kada je Schildenfeld s leđa povukao i oborio Helstada dosuđen mu je crveni karton i Hrvati nastavljaju igru oslabljeni. Ali što se događa, Hrvati nastavljaju igru i u drugom poluvremenu kao i u prvom, kada su imali jednak broj nogometaša. Zar su stvarno imali igrača manje?", pita se komentator Aftenpostena.

"Za nas je to značilo novu nadu. Bili smo kao zahrđali i imali smo sreće, ali to nam je, kao amaterima u odnosu na goste, bilo i
potrebno", izjavio je trener Branna Mons Ivar Mjelde, ne skrivajući zadovoljstvo pobjedom nad jednim jakim klubom i to u zadnjoj utakmici na domaćem terenu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene