Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milan pripremio 100 milijuna eura za Ronaldinha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Milana Silvio Berlusconi tvrdi da je klub osigurao 100 milijuna eura za transfer Barcelonine zvijezde Ronaldinha na San Siro.

Berlusconi opetovano ponavlja da je Milan nadomak realizacije ugovora s brazilskom zvijezdom, a Ronaldinhov brat i menadžer, Roberto de Assis, nije ni potvrdio, ni opovrgnuo glasine. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldinho nezadovoljan tretmanom u Barceloni Slika nije dostupna Kaka postaje kapetan Milana?

Ako Milan zaista ima 100 millijuna za Brazilca, koji u Barceloni zarađuje oko 8 millijuna po sezoni, tada bi se najmanje pola tog novca trebalo iskoristiti da mu se ponudi 5-godišnji ugovor, povišica i bonusi, a ostatak bi išao Barceloni kao odšteta. 

No, pitanje je, neće li, kako bi se smanjio odljev novca iz milanskog kluba, taj transfer 'zahvatiti' i nekog od Milanovih igrača, primjerice Ronaldinhova sunarodnjaka Kaku. 

A u Barci, naravno, odbacuju svaku mogućnost da će Brazilac na kraju sezone napustiti klub. DiarioSport piše kako je između Ronaldinha i kluba postignut dogovor da će na kraju sezone sklopiti novi ugovor kojim će se Brazilac katalonskom klubu do 2014. 

Njihove bi odnose dodatno trebalo 'zacementirati' partnerstvo Barcelone s brazilskim klubom Porto Alegre, koji je u vlasništvu Ronaldinhova menadžera de Assisa. On, navodno, čak razmišlja o tome da s obitelji ove godine preseli u Barcelonu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene