Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McClaren spreman pozvati Lamparda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski izbornik Steve McClaren, kojeg očekuje ključna utakmica u kvalifikacijama za Euro 2008. u srijedu protiv Rusije, čini se da razmišlja o ponovnom zvanju u reprezentaciju Franka Lamparda.

Engleska igra protiv Rusije u Moskvi u srijedu znajući da joj pobjeda osigurava odlazak na Euro 2008., dok poraz učvršćuje Rusiju na drugom mjestu u skupini E.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Terry spreman za Rusiju Slika nije dostupna McClaren i dalje vjeruje vrataru Robinsonu

Rusija je trenutačno treća u skupini E s pet bodova zaostatka ispred druge Engleske, ali i s utakmicom manje.

Lampard nije igrao ni jednu od posljednjih tri utakmice engleske reprezentacije, koje su sve završile rezultatom 3:0 u korist Gordog Albiona. Jedna od njih je bila i utakmica protiv Rusije u Londonu. S obzirom da se McClaren namjerava vratiti na sustav 4-3-3, čini se da je spreman pozvati Lamparda u reprezentaciju.

Gareth Barry, koji je do sada uspješno mijenjao Lamparda, ostat će i dalje u ekipi uz Stevena Gerrarda na sredini terena.

I dalje je nepoznato hoće li zaigrati kapetan John Terry, koji ima problema s koljenom, ali je sigurno da protiv Rusije neće istrčati Ashley Cole koji je ozlijedio zglob.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene