Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mariji Mikulić brončana medalja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska atletičarka Marija Mikulić osvojila je brončano odličje na 800 metara na Svjetskom prvenstvu za slijepe i slabovidne športaše u brazilskom Sao Paolu.

Mikulić, 18-godišnjakinja iz Kutine, svojim je rezultatom na nivou osobnog rekorda osvojila brončano odličje u utrci na 800m u kategoriji slabovidih, te je tako prva od naših atletičara ispunila normu za Paraolimpijske igre u Pekingu. Mikulić se atletikom bavi sedam godina, članica je AK Agram, a trener joj je Ivan Desić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Tko bi drugi to radio za 100.000 kuna?' Oni ih prate i pomažu im 24 sata na dana Slika nije dostupna Ne posustaju VIDEO Pogledajte što rade unatoč teškom invaliditetu!

Vedran Lozanov u utrci na 5000 metara nije uspio obraniti naslov svjetskog prvaka, u konkurenciji 19 natjecatelja bio je peti sa vrlo slabim rezultatom za njegove mogućnosti. Sprinter Goran Žeželj postigao je osobni rekord u trci na 100 metara osvojivši 7. mjesto u kvalifikacijama i sutra će trčati u B finalu za poredak od petog do osmog mjesta.

Sutra nastupaju slabovidni atletičar Branimir Budetić u petoboju, te najveća hrvatska uzdanica Marija Iveković u svojoj najdražoj disciplini, skoku udalj, gdje je prva na svijetu po rezultatima u ovoj godini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene