Obavijesti Video Pretražite Navigacija

LA Galaxy prodali Beckhama Columbusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Beckham (a ni Victoria), kako se čini, na kraju španjolske nogometne sezone neće otići u Los Angeles. LA Galaxy je Beckhama navodno zamijenio za napadača Columbus Crewa, Andyja Herrona.

Tu je informaciju, za web stranicu goal.com navodno jutros potvrdio izvor iz LA Galaxyja. Kostarikanac Andy Herron iz Columbusa očito im je bio 'privlačniji' do Davida Beckhama (kojeg su masno platili), a Columbus je navodno, zahvaljujući ovom transferu rasprodao sve sezonske ulaznice čak do 2009.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FOTO: Posh u prevelikim cipelama sama sebi muza Slika nije dostupna Daily Mail: Nives i Dino su hrvatski Posh i Becks

Predsjednik LA Galayxja Alexi Lalas, zna da će mnogi kritizirati ovaj potez, ali smatra da su Galsi time ipak dobili.

"Odrekli smo se Beckhama, ali zauzvrat ćemo dobiti dokazano dobrog strijelca koji zna što je MLS, što g. Posh Spice nije", rekao je Lalas.

"Drago mi je zbog toga. Zapravo, to je za mene povoljna okolnost jer ću biti bliže Engleskoj, pa ću moći nastaviti internacionalnu karijeru. To će čak dva dana skratiti moj put kući, no moram kod svojeg sina Brooklyna provjeriti jesu li ti podaci točni", piše u izjavi Davida Beckhama o transferu u Ohio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene