Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Janica ponovno na skijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U austrijskom Soeldenu počela je sezona Svjetskog kupa u alpskom skijanju. Posljednjih dana priprema, hrvatskoj se reprezentaciji priključila i Janica Kostelić. S njom je, na više od tri tisuće metara, bila i ekipa Nove TV.

Dva tjedna naša je reprezentacija na Hintertuxeru čekala sunce i lijepo vrijeme za posljednje treninge uoči sezone. A sunce je čekalo Janicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Janica: 'Slava će mi najmanje nedostajati' Slika nije dostupna Janica se ostavlja skijanja zauvijek

'Prvi dan je bio dosta loš, bilo je loše vrijeme, a sada kad je sunce, svima je lijepo i super. Ma malo se 'điram' okolo i uživam', kazala je dobro raspoložena Janica na pitanje gušta li u skijanju. 

Na novinarski upit postoji li posebno mjesto u razmišljanjima na briljantne dane karijere Janica je rekla kako su joj svi trenuci jednako dragi. Kaže kako ne razvrstava ništa pod najdraže i najgore, sve je to dio nečega, i dobro i loše. 

Snježna kraljica kaže kako uživa u danima 'novog' života, luta po svijetu, no nije otkrila neku novu zemlju koja ju je posebno impresionirala. 

Kaže da već dugo nije pogledala dobar film, a jako joj se svidio crtić s malim mišem koji je kuhar. Janici posao dobro ide, a na upit o ljubavi kaže da je odlično. 

Naš novinar nije mogao a da ju ne upita je li odluka o prestanku skijanja konačna, odnosno, misli li se profesionalno vratiti na skijaške staze.

'Ne, ne. To je definitivna odluka. Ja stojim iza onoga što kažem i ako je nešto tako onda je to tako', kazala je Janica. 

Nevjerojatno velika karijera možda i najveće sportašice svih vremena, ne pretjerujemo, vrijeme će reći. Isto ono vrijeme s njom koje nas i danas nostalgično rastužuje jer je prošlo. 

Ali Janica je sretna i slobodna. Zauvijek pobjednica, spremna za nove životne medalje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene