Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Lampard u sukobu s McClarenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni navijači i dalje traže ostavku izbornika Steve McClarena. Iako je engleska nogometna reprezentacija s 3:0 isprašila slabašnu Andoru, navijači su i dalje bijesni na izbornika, ali i igrače.

U Barcelonu je na utakmicu protiv Andore doputovalo oko 14.000 engleskih navijača, koji su od početka utakmice zviždali svojim ljubimcima, a nakon susreta McClarenu su poručili: "I dalje mislimo isto, vrijeme je da odeš".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Capello osumnjičen za davanje lažnog iskaza, prijeti mu šest godina zatvora Slika nije dostupna Capello do petka izbornik Engleske?

Također, pojavila su se nova previranja unutar reprezentacije. Nakon prošlotjednog remija protiv Izraela na površinu je isplivao sukob McClarena i Waynea Rooneya, a najnovija priča vezana je uz Franka Lamparda, koji je uoči utakmice protiv Andore privatnim avionom želio otputovati u London. Vodstvo reprezentacije uspjelo ga je nagovoriti da ostane, ali izbornik McClaren mu nije oprostio te ga je ostavio na klupi za pričuve.

Do ovog sukoba došlo je nakon što je Lampard jednom novinaru kazao da on i Steven Gerrard ne mogu igrati zajedno jer su igrači sličnih karakteristika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene