Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski kup: Segesta izbacila Rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši drugoligaša Segeste napravili su senzaciju izbacivši iz natjecanja u osmini finala Hrvatskog kupa drugoplasiranu momčad HNL-a Rijeku sa uvjerljivih 3:0.

Utakmica je odigrana po izuzetno teškim uvjetima u Sisku, a pogotke su za Segestu postigli Cerovečki (32), Kovačević (53-11m) i Janković (88). Rijeka je dvostruki osvajač Hrvatskog kupa.

Pročitajte i ovo Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran" Navijači Zanimljiva prijava Dnevnik Nove TV doznao nove detalje o incidentu s ustaškom zastavom na Rujevici

U Đakovu je Zagreb svladao istoimenog četveroligaša sa visokih 7:0 i plasirao se u četvrtfinale. Pogotke su za momčad Ćire Blaževića dali Kartelo (26), Lovrek (41, 57), Labudović (67), Ibričić (72), Čutura (82) i Parlov (87).

Danas popodne se u preostalim utakmicama sastaju Šibenik - Dinamo i Slaven Belupo - Pomorac, a u utorak su četvrtfinale Hrvatskog kupa izborili Hajduk, Cibalia, Varteks i Inter.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene