Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hajduk - Sampdoria 0:1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvoj utakmici drugog pretkola Kupa UEFA Hajduk je na Poljudu izgubio od Sampdorije sa 0-1 (0-1).

Pred punim tribinama poljudske "školjke" splitski "bijeli" nesretno su izgubili prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA od Sampdorije, te time svoje izglede za prolazak dalje sveli na minimum. Hajduk je protiv sastava iz gornjeg dijela prve talijanske lige odigrao ravnopravan dvoboj, ali još jednom ove sezone napadači našega doprvaka nisu bili
uspješni.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Helikopter MORH prevozili pacijenta Vojni helikopter iznad Poljuda za vrijeme utakmice Hajduka: MORH objavio kako su kaznili posadu

Najveću prigodu na utakmici Hajduk je imao već u 10. minuti nakon čudne odluke portugalskog suca Paixaoa koji je dosudio indirektan udarac za Hajduk na samo pet metara od gola kada je vratar Sampdorije Castellazzi jednu visoko vraćenu loptu ka njemu rukom odbio u polje. 

No, prvo je udarac Cernata zatresao gredu, lopta se odbila na 20-ak metara gdje ju je dočekao Andrić, ali je i nejgov pokušaj zastao na gredi Castellazzijevih vratiju.

Jedini pogodak na utakmici pao je minutu prije odmora. Volpi je izveo slobodan udarac iskosa sa 30-ak metara, na putu ka mreži okrznuo ju je Campagnaro što je bilo dovoljno da prevari Balića. Koliki je Hajduk imao peh potvrđuje i to da je Campagnaro u igru ušao samo dvije minute ranije zbog ozljede Accardija.

U drugom poluvremenu Hajduk je imao više od igre, češće boravio pred golom gostiju, ali nije uspio poslati loptu iza leđa Castellazzija. 

Najveću priliku propustio je Mladen Bartolović u 66. minuti kada je s deset metara poslao loptu preko gola.

Uzvrat je za dva tjedna u Genovi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene