Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Federer se izjednačio s Nastaseom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U današnjem finalu Masters Cupa u Šangaju švicarski tenisač Roger Federer pobijedio je Španjolca Davida Ferrera sa 6:2, 6:3, 6:2.

Prvi tenisač svijeta obavio je posao za samo sat i 38 minuta, te je po četvrti puta osvojio Masters Cup, završni turnir sezone na kojem sudjeluje osam najboljih tenisača svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova TV, nedjelja, 21. studenog u 22.55 sati Intervju s Federerom u Red Carpetu Slika nije dostupna Bahati Melzer: Federer je imao previše sreće

Federer se sada izjednačio sa Nastaseom, koji je također četiri puta osvojio Masters. Rekorderi su Ivan Lendl i Pete Sampras, sa pet naslova.

"Toliko sam sretan što sam ponovno osvojio Masters, jer to mogu samo najbolji. Sada idem na odmor i nadam se da ću sljedeće godine biti još bolji", izjavio je Federer, koji je u Šangaju zaradio milijun i 200 tisuća dolara te luksuzni auto "Mercedes R".

David Ferrer je do finala došao bez poraza, no danas nije imao šanse. 

"Roger Federer je najbolji igrač u povijesti, tu se nema što dodati. Za mene je ovo bio predivan tjedan", rekao je David Ferrer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene