Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Federer protiv Samprasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarac Roger Federer, najbolji tenisač svijeta odigrat će, tijekom proslave 50. godišnjice neovisnosti Malezije, ekshibicijski meč s Amerikancem Peteom Samprasom u Kuala Lumpuru 22. studenog.

Meč najboljeg svjetskog tenisača Rogere Federera sa bivšim najboljim tenisačem i rekorderom po broju Grand Slam naslova Peteom Samprasom najavljuje se kao 'Meč svih vremena'.

Pročitajte i ovo Avion, ilustracija Slučaj leta MH370 Ne odustaju od potrage za avionom koji je nestao prije 10 godina: Za pronalazak ostataka nudi se milijunska nagrada Slika nije dostupna Tenisači otkrili zanimljive detalje Federer: Užasno se bojim vlakića smrti u lunaparku

'Držim rekord u broju Grand Slam naslova, ali sam siguran da će ga Roger jednog dana oboriti', izjavio je Sampras.

'Kada je u pitanju ovaj meč, smatram da sam još mlad te da mogu odigrati na visokom nivou', zaključio je Sampras. Federer dijeli njegovo oduševljenje i raduje se ekshibicijskom meču.

'Igrati ponovo protiv Samprasa je ostvarenje sna.', izjavio je Federer.

Federer i Sampras su se samo jednom sastali, 2001. godine u četvrtom kolu Wimbledona. Tada je pobijedio Švicarac čime je okončao Samprasovu seriju od 31 pobjede na Wimbledonu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene