Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Federer pohvalio 'najgoreg' tenisača na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeći svjetski tenisač Švicarac Rogeer Federer uputio je pohvale i čestitke britanskom tenisaču Robertu Deeu koji je nakon 54 uzastopna poraza napokon upisao pobjedu.

Dee, koji se trenutačno nalazi na 1466. mjestu ATP ljestvice i kojeg u teniskim krugovima smatraju najgorim tenisačem na svijetu, uspio je pobijediti Amerikanca Arzhanga Derkshania 6:4, 6:3 u prvom kolu Challengera u Barceloni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tenisači otkrili zanimljive detalje Federer: Užasno se bojim vlakića smrti u lunaparku Slika nije dostupna Nova TV, nedjelja, 21. studenog u 22.55 sati Intervju s Federerom u Red Carpetu

'Ako naporno radiš i treniraš sa srcem mora doći i rezultat. Treba čestitati svakome tko je spreman na odricanje i rad', komentirao je Federer na pitanje o 'uspjehu' Deea. 

Pobjedu britanskog tenisača koji je tijekom karijere zaradio 2.000 dolara, na 'Otoku' su proslavili naslovima 'Dee, ipak nije najgori'. 

Gori učinak od njega ima Diego Beltraneno iz Gvatemale koji je nanizao 55 uzastopnih poraza. No, slavlje nije dugo trajalo jer je Dee upisao poraz u drugom kolu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene