Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eduardo dužan 1,5 milijuna eura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miljenko i Snježana Radivojević iz Dugog Sela odlučili su upozoriti medije na postojanje ugovora iz 2003. godine kojeg su sklopili s Eduardom da Silvom. O čemu se zapravo radi, istražila je novinarka 'Red Carpeta'.

U njemu se Eduardo obvezuje da će svojem savjetniku, Miljenku, isplaćivati 10-postotnu proviziju od svakog iznosa koji će mu biti uplaćen nakon prelaska iz Dinama u neki drugi klub.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbogom štakama: Da Silva počeo trčati? Slika nije dostupna 'Jedino što su oni napravili jest da su Eduardu jednom kupili tenisice'

S druge strane, Miljenko će mu, u slučaju da Eduardo iz bilo kojeg razloga prestane igrati profesionalno, do kraja života osiguravati plaću u visini prosječnih primanja.

Zanimljivo je da je taj navodni ugovor potpisan kad na Eduarda nitko nije ozbiljno računao te kad čak nije igrao ni svaku Dinamovu utakmicu.

Prema Miljenkovoj računici, tih 10 posto iznosilo bi oko 1,5 milijuna eura.

Obitelj Radivojević tvrdi kako Eduardu supruga Andreja zabranjuje kontakt s njima te kako bi Dudu ispoštovao ovaj ugovor da nema Andreje.

Da stvar bude zamršenija, upravo je Andreja nećakinja Radivojevićevih koji su njoj i Eduardu pomagali na početku veze, kad se ovaj mladi nogometaš tek doselio u Hrvatsku.

Čitavu priču pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene