Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ecclestone želi kupiti Arsenal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Formule 1, Bernie Ecclestone, po prvi puta je javno priznao da želi kupiti nogometni klub Arsenal, a u razgovoru za londonski Times je kazao da će pričekati travanj 2008. kada istječe privremena zabrana prometa dionicama Arsenala.

Ecclestone je veliki prijatelj bivšeg dopredsjednika Arsenala Davida Deina, a potvrdio je da je upravo Deinova želja da netko njemu blizak preuzme Arsenal presudila u namjeri kupnje slavnog londonskog kluba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Red Carpet, nedjelja, 7. lipnja Bernie Ecclestone se povjerio Fani Slika nije dostupna Paranoja od Hrvatica nakon Slavice Bernie Eccleston se boji razgovarati s Fani Stipković

"David Dein me zapravo natjerao da pokušam kupiti Arsenal, ali to zbog trenutnog stanja oko dionica neću moći učiniti do travnja sljedeće godine. Mnoge stvari se mogu promijeniti do travnja, ali držim da bi kupnja Arsenala bila prava investicija. Naravno, samo pod uvjetom da imam većinski paket dionica kluba", kazao je Ecclestone.

Britanski mediji procjenjuju da je trenutna vrijednost Arsenala 638 milijuna eura, a Ecclestonea u kupnji zasad može spriječiti jedino američki milijarder Stan Kroenke, koji posjeduje 12.2 posto dionica kluba i nedavno je kazao kako želi većinski paket.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene