Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Dinamo je najvažniji. Luka, imaj povjerenja!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Na apaurinima sam već tri dana', rekao je Zdravko Mamić u emisiji '10 do 8' Nove TV. Time je izvršni dopredsjednik Dinama dočarao situaciju koja mu se događa u posljednje vrijeme zbog očekivanog transfera Luke Modrića.

Mamić je u emisiji pojasnio zašto je prodao Eduarda i Ćorluku, a zadržao Modrića za kojega su bili zainteresirani najveći europski klubovi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Modrić: Koljeno je uzrok svega Slika nije dostupna Modrić: Želim da me u Londonu pamte 20 godina

'Eduardo i Ćorluka su otišli kad nismo imali za kruh i mlijeko. Danas imamo i novac i dobru momčad pa ne moramo prodati Luku', rekao je Mamić.

Mamić tvrdi kako je sve bilo pripremljeno za Lukin odlazak. To bi bio najveći transfer na području Balkana, a vjerojatno i jedan od većih na svijetu. 

'Nakon razgovora sa svim zainteresiranim klubovima shvatio sam da mogu povezati neke stvari. Mogu zadovoljiti Luku, koji za godinu dana može napraviti još veći transfer i birati još više klubova nego danas. Vidio sam da mogu pomiriti nekoliko stvari - i Luku i Dinamo i interes hrvatskog nogometa. Ono što mogu reći da su najozbiljniji konkurenti za dovođenje Luke bili Tottenham, Manchester City, Chelsea i Valencia', rekao je Mamić.

>> Modrić ostaje u Dinamu!

>> Modrić: 'Mislim da je stiglo vrijeme za odlazak'

Mamić je rekao i da Luka u Dinamu može sebi izabrati godišnju plaću koju želi.

'Dinamo je važniji od svih nas. Naš cilj je da pod svaku cijenu dinamovcima i Zagrebu podarimo kvalitetnu momčad', rekao je Mamić.

Ovaj zanimljiv razgovor u cijelosti pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene