Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Deco za Lamparda?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin sportski direktor Txiki Begiristain uskoro bi trebao otputovati u London gdje ga čeka razgovor s vlasnikom Chelsea Romanom Abramovičem oko Franka Lamparda.

Lampardov menadžer, Steve Kutner, prošli je tjedan upozorio izvršnog direktora Chelsea Petera Kenyona da su za Lamparda zainteresirani i Real i Barcelona. A Lampardova budućnost na Stamford Bridgeu vrlo se često povezuje i s time hoće li ili ne Jose Mourinho ostati trener Bluesa. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lampardu plaća od 34,500 kuna po satu Slika nije dostupna Frank Lampard ipak ostaje u Chelseaju

DiarioSport pak piše kako su u Barci uvjereni da su pregovori Lamparda i Chelsea pred kolapsom, pa se pripremaju dati ponudu. Kako bi smanjila 'odljev' novca, Barca je navodno spremna u zamjenu uključiti i jednog igrača, a kao prvi na listi spominje se Deco, iako njegov ugovor ističe tek 2009. 

A ponudu za Deca, do kraja sezone trebao bi dati i milanski Inter, jer trener  Roberto Mancini 29-godišnjeg Portugalca navodno vidi kao idealnu zamjenu za Luisa Figa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene