Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Davis Cup: Hrvatska - Italija 1:1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prvog dana susreta Euro-afričke skupine I Davis Cupa između Hrvatske i Italije koji se igra u Dubrovniku rezultat je 1:1.

Italija je povela nakon što je Simone Bolelli pobijedio Ivu Karlovića sa 7:6 (7), 6:3, 6:4 u meču koji je trajao dva i pol sata. Deset minuta više trajao je drugi meč u kojem je Mario Ančić porazio Andreasa Seppia 6:2, 6:4, 7:5.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Slika nije dostupna Davis Cup: Ančić ipak samo navijač

Premda se po rezultatu čini kako je Ančić lako došao do pobjede, talijanski tenisač je pružio veliki otpor. Ančić je meč otvorio oduzevši servis suparniku. 

Prednost je u sedmoj igri udvostručio i brzo završio prvi set. Ančić je i drugi set otvorio breakom. Međutim Seppi se tada budi i uspjeva spasiti izgubljeni gem. 

Iskoristio je pad u Ančićevoj igri i izjednačio na 3:3. No, tri gema kasnije Ančić je još jednom oduzeo suparnikom servis i priveo set kraju.

Treći set je donio najizjednačeniju borbu, a prvi break se dogodio u devetoj igri kada je Ančić iskoristio sve pružene prilike. Hrvatski tenisač je kod 5:4 servirao za meč, no Seppi se spasio, ali već u idućoj igri ponovo je izgubio servis. 

Drugu priliku Ančić nije ispustio, premda je Talijan imao dvije break lopte.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene