Obavijesti Video Pretražite Navigacija

CSKA i Tau Ceramica izborili Final Four

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Montepashi Siene plasman na završni turnir četiri najbolje momčadi Eurolige izborili su i košarkaši moskovskog CSKA.

Rusi su u odlučujućoj trećoj utakmici četvrtfinala pobijedili grčki Olympiacos 81:56. Najefikasniji igrači u redovima CSKA bili su Ramunas Šiškauskas (24), Matjaž Smodić (13) i Theodoros Papaloukas (12), dok je Grke predvodio Panagiotis Vasilopoulos (17).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vaterpolo: Jug CO na 'Final Fouru', Mladost svladala Partizan Slika nije dostupna Euroliga: Ždrijeb skupina

Siena je plasman na Final Four ostvarila sa dvije pobjede protiv Fenerbahčea, a preostala dva putnika na završni turnir biti će poznata nakon trećih susreta Tau Ceramice i Partizana, te Maccabia i Barcelone.

Tau Ceramica - Partizan 85-68

Košarkaši Tau Ceramice treći su sudionici 'Final Foura' Eurolige koji će se od 2. do 4. svibnja održati u Madridu. Sastav iz Vitorije je u trećoj odlučujućoj četvrtfinalnoj utakmici na svom parketu svladao Partizan sa 85-68 (38-32).

Najzaslužniji za pobjedu španjolskog sastava bili su Pete Mickeal sa 19 i Tiago Splitter sa 18 koševa, dok je naš reprezentativac Zoran Planinić za 21 minutu ubacio 8 koševa (šut za dva 2-3, trica 0-3, slobodna bacanja 4-4) uz 3 skoka i 1 asistenciju. Kod Partizana najbolji je bio Uroš Tripković sa 16 poena.

Tau Ceramica će u polufinalu igrati protiv moskovskog CSKA, dok će u drugom polufinalu igrati Montepaschi iz Siene i pobjednik dvoboja između Maccabija iz Tel Aviva i Barcelone koji svoju treću utakmicu igraju u četvrtak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene