Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Camp Nou se iznajmljuje za 40.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najpoznatijih nogometnih stadiona na svijetu, Camp Nou iznajmljivat će se za 40.000 eura dnevno kompanijama i organizacijama koje žele omogučiti svojim zaposlenicima nogometni nastup na travnjaku Barcelonina doma.

"Inicijativa za iznajmljivanje stadiona stigla je iz marketinškog odjela Barcelone i upućena je svim tvrtkama i organizacijama koje žele svojim zaposlenicima i suradnicima omogučiti veliki nogometni užitak," piše u španjolskom dnevnom listu El Pais.

U cijenu iznajmljivanja stadiona ulazi mogućnost da 35 osoba podijeljenih u dvije momčadi odigraju utakmicu, a pored toga svi će dobiti kompletnu opremu Barcelone sa svojim imenima na dresovima. Budući korisnici stadiona dobit će diplome na kojima će pisati da su upravo oni igrali na Camp Nou, a nakon utakmice će u njihovu čast biti organiziran koktel.

U Barci su predvidjeli i "ekstra profit" ukoliko se probije limit od 35 igrača. Svaki dodatni igrač koštao bi 800 eura, a u slučaju da se igra noćna utakmica mora se izdvojiti još 2.500 eura. Na koncu, ukoliko žele DVD utakmice njegova cijena je 6.000 eura.

Prema pisanju El Paisa Barcelona će iznajmljivati stadion nakon zadnjeg kola, 11. svibnja do 19. srpnja kada je na tom stadionu koncert Brucea Springsteena. Nakon koncerta Barcelona će promijeniti travnjak za novu sezonu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene