Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blatter odustaje od tzv. rotacijske politike?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter potvrdio je da razmišlja o tome da odustane od tzv. rotacijske politike kad je u pitanju izbor domaćina svjetskih prvenstava.

"Što se tiče SP 2014., koje bi se trebalo održati u Južnoj Americi, našli smo se u vrlo neugodnoj situaciji. Argentina i Kolumbija su odustale i sada imamo samo jednog kandidata - Brazil. Po meni to nije dobro i mislim da moramo otvoriti tržište, jer samo u utrci gdje ima više kandidata možemo računati da ćemo izabrati najboljeg", kazao je Blatter za britanski BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

Ova njegova može se tumačiti kao otvaranje vrata Engleskoj da bude domaćin SP 2018., koje se po rotacijskom sustavu trebalo održati u Aziji ili pak u nekoj od država Sjeverne i Srednje Amerike.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene